HET NIEUWE VERGADEREN 


Vergaderen moet! Waarom dan niet op een bijzondere locatie?
Voor wie geen genoegen meer neemt met grijze muren, een beamer, saaie conferentiezalen en sandwiches tijdens de pauze kiest voor Plantage Resort Frederiksdorp.
De 19de eeuwse Plantage gaat met zijn tijd mee en heeft haar historische panden in een nieuw jasje gestoken.  Ook het vergaderen is bij ons anders dan anders. Een vergadering zonder stoelen, ontspannen workshops, sportieve activiteiten en een gezonde lunch tussendoor? Laat u door ons inspireren met een arrangement naar wens. Er zijn allerlei relaxte ontmoetingsplekken, faciliteiten en activiteiten die ieder bedrijfs event tot een succes maken. Creatieve vergadersessie verhogen de focus. Een brainstorm in onze poolbar, op het pooldeck of onder de amandelbomen. Een unieke setting zorgt ervoor dat men uit zijn comfort zone stapt en out of the box gaat denken! Iets wat wij omarmen bij Plantage Frederiksdorp! Het nieuwe vergaderen staat bij Plantage Frederiksdorp voor innovatie, out of the box, inspiratie en creativiteit

Inspirerend en monumentaal
Dat is Plantage Frederiksdorp, centraal gelegen op de rechteroever van de Commewijnerivier. Plantage Resort Frederiksdorp is een unieke en ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Het beschikt over meerdere zalen voor uw zakelijke bijeenkomst, receptie of diner. De diverse monumentale en geheel gerestaureerde gebouwen, ruime en fraai ingerichte kamers en zalen bieden alle ingrediënten om uw zakelijke bijenkomst tot een succes te maken.
 
Persoonlijk advies
Grote of kleine gezelschappen met of zonder overnachting, ons team staat voor u klaar om een voorstel op maat te maken. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Bel ons +597 424522 / 8200378 of mail ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor nadere informatie over de mogelijkheden.

Bekijk de folder hier:
Nieuwe Vergaderen - Buiten
Nieuwe Vergaderen - Binnen

"Een bijzonder mooie, historische plek met authentieke,
gerestaureerde plantagewoningen voor verblijf..."
-sandra en mark