TROUWEN OP PLANTAGE RESORT FREDERIKSDORP
Plantage Frederiksdorp is bij uitstek geschikt om in het huwelijk te treden.  U kunt bij ons de plechtigheid laten plaatsvinden, dineren, feest vieren en overnachten. Wat u maar wilt en hoe u dat maar wilt. Uiteindelijk zullen uw eigen wensen en ideeën bepalen hoe u uw huwelijksdag invult. Daarbij helpen wij u graag.

Viert u de mooiste dag van uw leven graag met een klein gezelschap?
Van huwelijksceremonie tot en met het afzakkertje na het diner geven wij u een idee hoe zo’n intiem huwelijksfeest eruit kan zien.

Tijd

Overzicht

14:00 uur

Ontvangst van u en uw gasten op ons landgoed met een aangeklede koffie of thee op één door u geselecteerde locatie op de sfeervolle plantage.

14:30 uur

Uw gasten hebben plaatsgenomen in de statige dokterswoning, een inspirerende locatie met hoge muren, deuren en een uitloop naar de vestibule met een indrukwekkend uitzicht over de Commewijnerivier. Zij wachten u daar op terwijl u per boot aan komt varen… uw lievelingsnummer wordt ingezet en vervolgens stapt u in stijl aan de wal! De ambtenaar van de burgerlijke stand staat te wachten voor de huwelijksceremonie.

15.15 uur

Na het jawoord openen wij de bordesdeuren en staat onze bediening in de tuin onder de ruisende palmen met een vrolijk glas bubbels op u en uw gasten te wachten. Het glas wordt geheven en er wordt feestelijk geproost! Ook staat er een prachtige bruidstaart in meerdere lagen voor u klaar om aan te snijden! In overleg met de patissier bepaalt u zelf de opmaak en smaak van uw bruidstaart.

16:00 uur

De ‘toost op het bruidspaar’ loopt geleidelijk over in een informele borrel met lekkere borrelbites op de (sta)tafels. Met een mooi glas wijn in de hand genieten van de omgeving, de sfeer en met verschillende mensen een gezellig praatje maken.

18:30 uur

In de poolbar serveren wij een aperitief. Om uw smaakpapillen alvast te prikkelen heeft onze chefkok een passende amuse voor u gemaakt.

19:00 uur

Wij nodigen u uit voor het huwelijksdiner in ons restaurant. Op een droge, zwoele avond kunt u er ook voor kiezen om het diner in de tuin te laten plaatsvinden.

Onze chefkok heeft een heerlijk 4-gangen diner voor u bereid, begeleid door heerlijke wijnen uit eigen wijnkelder. Omdat wij in onze plantage keuken werken met streekeigen producten van onze favoriete leveranciers, kunt u een smakelijk diner verwachten! Onze kok kan het diner samenstellen met de creativiteit van de dag, maar u kunt ook 1 maand voor uw trouwdag de invulling van het diner met onze chefkok bespreken, zodat het diner geheel naar uw ‘smaak’ is.


Na een onvergetelijke dag kunt u de huwelijksnacht doorbrengen in onze imposante Plantagewoning met ruime vertrekken en groot balkon, waarvandaan u een adembenemend uitzicht heeft op de plantage.  Ook uw gasten kunnen blijven overnachten in één van de plantagewoningen of in de nieuw gebouwde cabana’s, elk voorzien van eigen douche en toilet. Na het ontwaken kunt u samen met uw gezelschap onder het genot van een regionaal ontbijtbuffet nog heerlijk nagenieten van uw sprookjesachtige huwelijksdag. Afhankelijk van het aantal personen kunnen we voor u een voorstel op maat maken inclusief prijsindicatie.

 


 

"Een bijzonder mooie, historische plek met authentieke,
gerestaureerde plantagewoningen voor verblijf..."
-sandra en mark