ACTIEF


SCHILDPADDEN TOUR

SCHILDPADDEN TOUR
Vanaf Frederiksdorp nemen we een bootje naar Plantage Johanna Margaretha, na vijf minuten lopen stappen we over in een kleinere bootjes richting het strand. Deze tocht door het zwampgebied is ongeveer 20 km lang en duurt ± 45 min.

NATURE HIKE

NATURE HIKE
Op de plantage zijn er een aantal avontuurlijke tochten ontwikkeld. Over dammen die al 40 jr. begroeid zijn omdat ze buiten gebruik zijn. We hebben onze weg moeten kappen door de hoge begroeiing. We zijn door sloten gegaan om nieuwe gebieden te verkennen.

Wat heel bijzonder is, dat je zelfs je eigen brug kunt bouwen van bamboe. Dit is geschikt voor mensen die fit zijn en het niet erg vinden om nat te worden, in goede conditie zijn en van avontuur houden. Tochten van 1.5 km tot 3 km lang die ruim 2.30 u duren door prachtige, ongerepte natuur (Water lelies, water riet, dadelpalmen die alleen voorkomen in de rechteroever van de Commewijne - vanuit Senegal in de 18e eeuw- , ijzerkruid, mimosa soorten en mokko mokko planten).

FIETSTOUR

FIETSTOUR
FIETSTOUR KRONENBURG EN MARIENBOSCH

Vanuit Frederiksdorp vertrekken we in oostelijke richting naar Kronenburg. U passeert diverse oude plantages, sluizen en kanalen. De gids vertelt u over de historie en de verschillende culturen in het district. Na afloop gaat u terug naar Frederiksdorp waar de fietsen worden ingeleverd.

FIETSTOUR RUST & WERK

Wij fietsen vanaf Frederiksdorp in Westelijke richting. Na ± 500 meter bereiken wij plantage Johanna Margaretha, we komen langs diverse oude plantages en genieten van de rijke flora en fauna, om na 50 min aan te komen in Rust en Werk.

STRAND TOUR

STRAND TOUR
Strandwandeling tour, Braamspunt of Matapica, met de boot naar het strand van Braamspunt of via de zwamp naar het strand van Matapica.

BOEK NU


Voor meer informatie over de tours
Bel: +597 422959 / 8200378

 

 

"Een bijzonder mooie, historische plek met authentieke,
gerestaureerde plantagewoningen voor verblijf..."
-sandra en mark